Çağlayan Çataloluk İlkokulu

Vizyon: Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten , evrensel bilgiye koşan, alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren, uluslararası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Öğretmenler kendi araçlarıyla ulaşım sağlıyor.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(530) 233 56 58

WEB - https://caglayancatalolukio.meb.k12.tr

Adres - Çağlayan Mahallesi, Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ

Yerleşim Yeri - Çağlayan Mahallesi

Adres - Çağlayan Mahallesi, Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım Kahramanmaraş-Kayseri yolu (eski) üzerinde olan okulumuzun ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kahramanmaraş il merkezine ve Onikişubat ilçe merkezine yaklaşık 35 km